Tilbake til «Forsiden»

Kælle-Camp 12.-13. januar! Meld deg på idag! (se kalender)

Skjer?

NY SJANSE! Som i fjor legger vi nå ut ett julebord i januar! Bestill deg plass til 17. januar nå!

Skjærgårdsferien

Også i år er det mulig å ha ferie i den deilige skjærgården i Østfold, og på Solbukta gjør vi oss klare til å ta imot gamle og nye ferierende. Per Tveten taler og synger på alle kveldsmøter!
Melder du deg på før 1. juni sparer du kr 50,- pr pers. pr døgn.

SolbuktaSommer!

Også i år er det mulig å ha ferie i den deilige skjærgården i Østfold, og på Solbukta gjør vi oss klare til å ta imot gamle og nye ferierende.
I år blir forkynner Per Tveten med og taler og synger på kveldsmøtene. Egne barnemøter på formiddagen, og between- og ungdomssamlinger på kvelden. Vi skal også ha den tradisjonelle maritime aften, og som i fjor blir den på Strømtangen fyr for alle deltakere. Ellers blir det mye sjø/sol/båt og sosialt samvær. Melder du deg på før 1. juni sparer du kr 50,- pr person pr døgn.

Våren 2017

Nytt semester med mange samlingspunkter med fokus på bibelkunnskap, levd liv, relasjoner og samfunn med Gud og mennesker.

Solkoret

Solkoret, et av Solbuktas fellesskap, startet som et prosjektkor på Solbukta i 2014, men er nå blitt et permanent kor. Korets dirigent er den sprudlende Renate Gjerløw Larsen.

« Nyere nyheter|Eldre nyheter »

Til toppen