En epoke er over… en ny har startet!

Steinar Gulbrandsen, som har vært daglig leder på Solbukta gjennom 40 år, slutter den 01.07.18. Han vil fortsatt ha sin tjeneste på Solbukta, men da i form av vaktmester i 40 % stilling. I tillegg skal Steinar arbeide 20 % som verneombud i Region Øst.

 

NLM Region Øst, Solbuktastyret og de ansatte ønsker å takke Steinar for den betydelige innsatsen han har lagt ned for Solbukta gjennom alle disse årene og det engasjementet han har vært med på å skape for stedet. Med en trygg hånd, et åpent blikk og hjerte godt plantet i troen på Jesus, har Steinar møtt mennesker og arbeidsoppgaver på en god måte og lagt til rette for at Solbukta har vært et trygt sted å være - for alle!

 

NLM region Øst og Solbuktastyret kommer tilbake til hvordan og når Steinar skal takkes av som daglig leder.

 

Solbuktastyret er svært glad for å informere om at Morten Gjerløw Larsen, som i dag er markedsleder, har takket ja til å overta som daglig leder etter Steinar. Vi ser frem imot å arbeide sammen om å utvikle Solbukta videre.

 

«Må håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan bli rike på håp ved Den hellige ånds kraft» Romerne 15:13

 

Solbuktastyret

Til toppen