Nyttårshilsen fra Styret

Takk for innsatsen på Solbukta i 2016. Vi håper å møte dere alle igjen i 2017!

Her kommer en liten nyttårshilsen med en stor takk til deg som har vært med på å jobbe dugnad for Solbukta i 2016. Det er krevende å vedlikeholde og videreutvikle Solbukta. Det hadde ikke vært mulig å gjøre dette uten at du har bidratt. I tillegg må alle de ulike leirene og arrangementene nevnes. Disse hadde heller ikke vært mulig å gjennomføre uten all den frivillige jobbingen. Det er så mange som bidrar på forskjellige måter, så det er nesten skummelt å begynne og ramse opp alt sammen. Det er så lett å overse noe. Om det er noen som yter innsats for Solbukta, som ikke er nevnt over, skyldes det ikke vond vilje.

 

Men om det er mange som bidrar, har vi spesielt lyst til å trekke fram oppryddingen som ble gjort i 2016. Det ble til sammen arrangert 4 dugnader på våren og 2 på høsten. Alle har vært preget av stor innsats og god stemning. Det møtte mellom 10 og 20 på hver gang, og det er til sammen mellom 30 og 40 stykker som har deltatt. Vi har lagt med noen bilder under.

 

Dette er en del av en større plan, som går ut på å oppgradere kjelleren i hovedbygget. Styret har planlagt at dette skal fullføres i 2017. En del av arealet har blitt brukt til lagring av ymse gjenstander. Disse er nå ryddet og klare til oppgradering. I tillegg til rommene i kjelleren har det også blitt rydda en del rundt på området.

 

For å komme videre med oppgraderingen, er vi fortsatt avhengig av dugnadsinnsats. Så for de av dere som er lei dere for at dere gikk glipp av en eller flere dugnader i 2016, kan vi trøste dere med at det blir nye muligheter nå i 2017. Så langt har vi satt opp følgende datoer:

  • Lørdag 11/2-2017
  • Lørdag 11/3-2017
  • Lørdag 1/4-2017

I tillegg håper vi at det finns noen spreke pensjonister eller andre med håndverkererfaring der ute, som har mulighet til å bidra noen ukedager. Vi trenger både personer som kan mure og snekre. Om noen føler at de har noe å bidra med her er det fint om dere tar kontakt direkte med Solbukta, tlf 909 62 556 eller Trond Rogstad, tlf 970 05 073.

 

Så håper vi at alle har hatt en fin julefeiring, der det også har blitt tid til å tenke på det lille barnet i krybben og hva han har gjort for oss. Nå helt til sist vil vi benytte anledningen til å ønske alle:

 

Godt nyttår

Hilsen styret

 

Vis alle bildene (19)

Til toppen