Solbukta satser!

1. februar 2017 ble Morten Gjerløw Larsen ansatt som Markedsleder på Solbukta.

 

 

 

Det har vært en langt søkeprosess og styret hadde flere gode kandidater. Nå er satsningen et faktum. Gjennom ansettelsen viser styret at de ønsker å bruke midler på videreutvikle og promotere Solbukta. Vi har slått av en prat med stedets nye PR-mann.

 

Presenter deg selv for de som ikke kjenner deg? Jeg er 39 år (i noen måneder til), gift med Renate og har to barn på 8 og 12 år. Bor på Engelsviken og mitt andre hjem er Solbukta. Jeg har siden 1995 levd av å være sanger, samtidig som jeg har jobbet mye med både instruksjon, markedsføring og som prosjektleder innenfor kulturlivet.

 

Hva fikk deg til å søke på denne jobben?Flere saker… En ting er at Solbukta har fokus på menneskeverd og Guds ord. En annen ting er at Solbukta er et rusfritt sted. I tillegg er Solbukta eid av den organisasjonen jeg har drømt om å jobbe for: NLM. Også må det jo nevnes at Solbukta virkelig er et lite paradis, både for gjester og for den som er så heldig å få jobbe der.

 

Hvorfor tror du at du fikk den? Jeg følte meg kalt til å søke på jobben, og jeg syns selv at jeg passet til stillingen. Jeg har jobbet som aktivitetsleder og underholdningsansvarlig i flere år, og hatt lederansvar for både markedsføring, økonomi og personale. Jeg tror definitivt Gud hadde –og har en plan med dette, og rent menneskelig sett så føler jeg at det raskt oppsto god kjemi mellom meg og de som vurderte søknaden min.

 

Hvilke arbeidsoppgaver skal du utføre? Jeg skal stå for utleie, markedsføring, salg, skape mer aktivitet på Solbukta og samtidig jobbe mot næringslivet med tanke å mer overnatting, kurs, konferanse og egne arrangementer som for eksempel festivaler av flere slag, konserter, julebord osv.. Det å kunne jobbe med dette på et sted som handler om å løfte opp navnet Jesus er ikke noe mindre enn fantastisk.

 

Hva gleder du deg mest til i den nye jobben? Å komme i gang! Jeg gleder meg til å være med å se en utvikling av et allerede veldig bra kristent sted! Et sted med tradisjon, godt omdømme og verdens flotteste kulisser! Jeg brenner veldig for å få alle typer mennesker til Solbukta, samtidig som vi har god fokus på evangeliet, kristent arbeid, møter og musikkopplevelser med kristent innhold. Jeg tror det er viktig å ha døra åpen, ja lukke døra enda mer opp. Med det mener jeg, at skal Solbukta vokse så må vi holde på alt det gode vi har, videreutvikle det, og tørre å prøve nye ting som et tillegg.

 

Er det slutt på artistlivet? Nei, men artistlivet er veldig bredt. Jeg ”sa opp” min rolle som teaterprodusent for snart 3 år siden, men først i fjor høst var jeg ferdig med de prosjektene jeg allerede var bundet til. Da kunne jeg søke på den faste jobben jeg drømte om: en fast jobb som skulle handle om å skape aktivitet og å jobbe marked,- i en kristen organisasjon. Jeg vil fortsatt reise ut å synge for de som ønsker å ha meg på besøk. Min ”story” som tørrlagt alkoholiker, omvendt av Gud, frelst og dratt opp fra dypet av Jesus Kristus, samt at jeg tror jeg har fått en gave gjennom sangen, gjør at jeg opplever at ”artistlivet” er langt fra over. I hvert fall ikke hvis du tenker at ”artistlivet” og det å være utøvende sanger og entertainer, er samme sak. Det jeg dog vil ha mye fokus på er å spisse ”artistlivet” mitt i Solbukta og NLM-regi, når dette måtte passe. Jeg ønsker å bruke alt jeg har lært i showbis og foredle det kulturarbeid som har Jesus i førersetet. Et kortere og enklere svar er dette: Hovedjobben min fremover blir å være markedsleder på Solbukta. Men om jeg skal slutte å synge, nei!

 

Jeg vil også gjerne få rette en stort takk til Daglig leder på Solbukta; Steinar Gulbrandsen, og styret under ledelse av Trond Svenneby, som valgte meg til stillingen. Jeg har ikke tenkt til å skuffe dem! Det fins folk som meg som ikke får sjansen til slikt jeg får her på Solbukta. Men så er det jo slik at når vi lar Jesus føre an, da kan alle få en sjanse… For snart 3 år siden fikk jeg være med en bekjent fra ungdomsskoletiden inn til NLM`s regionskontor i Oslo. Da jeg traff regionslederen spurte han meg: Hva vil du da, Morten? Og jeg svarte: ”Jeg vil, når noen spør hvor jeg jobber, svare at jeg jobber i NLM.

Nå er dèt en realitet!

 

 

 

 

Til toppen