Kurs/Konferanse

Vi tilbyr deg kurs & konferanse i omgivelser som setter sansene dine i best mulig stand:) Sjø, skjærgård, utsikt, fred & ro.- God mat og god service, er ting vi mener legger et godt grunnlag for en god konferanse og et godt kurs arrangement. Vi tilbyr måltider, overnatting i fine hjemmekoselige rom, fullt konferanse opplegg, samt at vi også kan tilby underholdningspakker av mange slag! Vårt vertskap arbeider kontinuerlig med kultur -og underholdningsliv og står til din tjeneste for å bidra til at ditt arrangement blir uforglemmelig. I vårt rusfrie miljø står vi også for at man kan sende positive signaler til sine samarbeidspartnere ved å arrangere konferanse og kurs uten alkohol!

 

"FAMILIE KONFERANSE"

Hva med å arrangere en konferanse hvor deltagerne kan ha med seg mann/kone og barn!? På Solbukta har vi rom som er ekstra godt beregnet for FAMILIEN.

Solbukta er et opplevelsessted også på høst/vinterstid, men flotte turområder og vårt vertskap stiller gjerne med tilrettelegging av turopplegg/aktivitetsforslag til de i familien som har fritid mens du er på konferanse:-)

 

OBS:

Se også "Idyll og kvalitet" i menyen over, for mer info om kurs/konferanse!

 

 

 

 

Til toppen