BBB Leir! (Besteforeldre & barnebarn) Årets høydepunkt?

Solbukta har arrangert leirer i over 60 år og her er det god plass til mange slags aktiviteter både ute og inne. Vi ønsker at barn og unge får gode minner for livet!

BBB-LEIR HØST

21.- 22. oktober

Pris barn kr 330,-

Pris voksen kr 770,-

 

Besteforeldre og Barnebarn-leirer er en veldig populære leir. Her får dere mulighet til å ha kvalitetstid sammen. Leiren varer fra lørdag formiddag til søndag ettermiddag, akkurat så lenge at besteforeldre klarer å henge med. På leiren blir det tid til lek og underholdning. Vi har morsomme aktiviteter for store og små. Det blir bibel og misjonssamlinger der vi lærer om hva som står i Bibelen, vi lærer nye sanger og får lære om barnas misjonsprosjekt i Kina. Og kanskje kommer Linkus på besøk? Har du ingen barnebarn eller besteforeldre som kan bli med? Kanskje du kan låne noen for denne helga. Vi håper du blir med.

 

ADVENTSLEIRER 2017

Å være på leir i adventstida er noe helt spesielt. Vi har samlinger der vi lærer mer om advent og hvem vi venter på. Bibelen forteller oss hvem han er. 

 

Vi starter på fredagskveld med en fellessamling der vi blir bedre kjent og har det moro sammen. På adventsleirene er det selvfølgelig JULEVERKSTED. Her kan du velge mellom ulike grupper med forskjellige aktiviteter. Du kan lime, klippe, snekre, bake, eller være med på morsomme leker ute! 

 

På lørdagskveld er det leirkveld med masse moro på programmet! Hver kveld avslutter vi med noen ord fra Bibelen og bønn. Kom å bli med på en festlig og innholdsrik helg!

 

MINI-JULEVERKSTED

24.- 26.november

1.- 4.klasse, pris kr 735,-

 

Øystein Olimb og en god gjeng

fra Follokirken i Ski blir med som ledere.

JULEVERKSTED 

1.- 3.desember

4.- 7.klasse, pris kr 735,- 

 

Odd Magne Gulbrandsen er leirsjef

og han har med seg mange flinke ledere.

 

For påmelding trykk på denne lenken til nlm.no.

Til toppen