Bli med på leir!

Å være på leir om vinteren er tipp topp. Vi har samlinger der vi lærer mer om bibelen og masse morsomme aktiviteter ute og inne.

Solbukta har arrangert leirer i over 60 år og her er det god plass til mange slags aktiviteter både ute og inne. Vi ønsker at barn og unge får gode minner for livet! I regi av NLM Region Øst kan vi presentere følgende program for vinteren:

 

 

BBB-LEIR

24.- 26. mars

Pris barn kr 330,-

Pris voksen kr 770,-

 

Besteforeldre og Barnebarn-leirer er en veldig populære leir. Her får dere mulighet til å ha kvalitetstid sammen. Leiren varer fra lørdag formiddag til søndag ettermiddag, akkurat så lenge at besteforeldre klarer å henge med. På leiren blir det tid til lek og underholdning. Vi har morsomme aktiviteter for store og små. Det blir bibel og misjonssamlinger der vi lærer om hva som står i Bibelen, vi lærer nye sanger og får lære om barnas misjonsprosjekt i Kina. Og kanskje kommer Linkus på besøk? Har du ingen barnebarn eller besteforeldre som kan bli med? Kanskje du kan låne noen for denne helga. Vi håper du blir med.

 

 

PÅSKELEIR

7.- 9. april

Alder: 4.-7. klasse

Pris: kr 735,-

 

Vet du hvorfor vi feirer påske? Uansett hva du svarer, bli med på Påskeleir på Solbukta! Her får vi høre spennende fortellinger om påskebudskapet og lærer hva dette betyr for oss i dag. I tillegg treffer du gamle og nye leirvenner, og en gira ledergjeng som er klare for bånn gass. Vi starter på fredagskveld med en fellessamling der vi blir bedre kjent. På lørdagskveld er det leirkveld med masse moro på programmet! Hver kveld avslutter vi med noen ord fra Bibelen og bønn. Kom å bli med på en festlig og innholdsrik helg!

 

 

For påmelding trykk på denne lenken til nlm.no.

Til toppen