SolbuktaSTEVNET

EGIL SVARTDAHL taler på 12.00 møtet på årets Solbuktastevne!

Tradisjon tro arrangeres Solbukta-Stevnet søndag 2. august.

Festivalen vår arrangeres de 3 siste dagene før Stevnet, (torsdag 30.7.- lørdag 1.8.) noe som gjør at vi har scene, "sal" og alt annet ferdig rigget til Stevnet på søndagen!

Det blir tradisjon tro 2 møter: kl 12.00 og kl 15.30.

 

Møtet kl 12.00:

Taler: Egil Svardahl. Flere fra "iFellesskap": NLM Fredrikstad står for musikk og fellessangen! Her ønsker vi spesielt velkommen til deg som har deltatt på Stevnet i "alle år".

Møtet kl 15.30:

Taler: Føbe Edvardsen. Hun har med seg familie -og sangvenner og sørger for at alt vedr. både tale, sang og musikk er godt ivaretatt. Her er også du som har deltatt i "alle år" mer enn velkommen(!) og i tillegg: velkommen til barnefamilier!

 

Det blir mulighet for å kjøpe grillmat, is, brus osv. hele dagen. Det er lurt å ha med seg elektronisk betalingsmuliget hvis du har det....(Vipps eller kort). Ha gjerne en camping-stol i bilen! 

 

KOR0NA-INFO:

Man trenger ikke melde seg på Stevnet, men det kan være lurt å være tidlig ute, spesielt om du vil på det første møtet. Når det er 200 mennesker inne på møteområdet (på plenen) stopper vi innslipp og resten må vente til neste møte.

 

Pga retningslinjer ifm korona vil alt arrangeres ute, vi holder selvsagt på 1-meters regelen, og det kan max være 200 mennesker inne på plenen samtidig. Dersom noen har behov går det an å trekke inn i møtesalen eller kjellerstuen om man vil ha litt ly og litt ro:) I så tilfelle er det ekstra viktig å huske på 1-meters regelen og det vil være restriksjoner på hvor mange som kan være i de forskjellige rommene samtidig. 

 

Til toppen