SalmeFESTIVALEN 2018

GOSPEL - GAITHER - SOMMER & SALMER

Du MÅ oppleve Solbukta denne sommeren!

Hotell m/ fullpensjon, gjestehavn, camping, festivalkro, beach-volley,

strand -og sjøliv, tråbåt-tur i Norges vakreste skjærgård (?)

Og ikke minst festival......Gospel, Gaither, Sommer & Salmer....

Ifjor debuterte Solbukta med "Salmefestival". Dette følges opp videre og fra 2.-5. august 2018 arrangeres det igjen festival! 

 

Bestill her: E-BILLETT

   (For konsertprogram: se øverst til høyre på denne siden! ("program")

 

Du kan oppleve:

Ulf "Uffe" Christiansson (fra "Jerusalem")

Anita Skorgan

"Gaither`s Hits"

- en konsert full av fantastiske låter fra Gaither Vocal Band med supre vokalister og Stig Lindell i spissen for det musikalske.

OSLO SOUL CHILDREN

Mamas Garden

Emilia Lindberg (Sveriges sangevangelist-comet)

Harald Høydahl m/ band gjentar suksessen fra ifjor

BARIZI BAND lager stemning med sang og vitnesbyrd.

 

Solbuktas tradisjonelle STEVNE første søndag i august inngår dette året i Salmefestivalen! For deg som er kjent på Solbukta fra før, betyr dette at 3 dager med konserter, fellesskap, grill og morro, konkluderes på dag 4 med en litt ny variant av STEVNET, hvor vi forhåpentligvis kan være ute, og det hele avsluttes med en stor festkonsert søndag kveld (5. august). (Blir det regn er vi inne!)

Vi presiserer at STEVNET-opplegget blir som før. Og man må altså ikke løse billett for å delta på Stevnet. Konserten søndag kveld derimot, er det ordinært billettsalg på. Vi håper at alle som skal delta på Stevnet planlegger å få med seg "Gaither`s Hits" konserten som starter ganske umiddelbart etter at selve Stevnet er avsluttet.

 

Følg med i kalenderen her på Solbukta.no, og meld deg på SALMEFESTIVALEN inkl overnatting allerede nå! (Du finner også direktelink til påmelding øverst til høyre på denne siden)

Til toppen